Резервация

 


 

 

 

 

Kак да направите Вашата резервация

Резервация може да направите чрез e-mail, телефон, факс или в офиса на "Селена Травел" ООД.

 

За резервации в България

 

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще Ви потвърдим възможността резервацията да бъде направена. Резервацията се счита за окончателна потвърдена/направена след получаване на 50% авансово плащане от сумата по конкретната заявка в рамките на 24 часа. Доплащането се извършва 7 дни преди датата на настаняването. Селена Травел Ви издава туристически ваучер, с който се настанявате в конкретния хотел. Промени по потвърдена резервация се извършват най-късно 7 дни преди датата за настаняване. Анулации на потвърдена резервация се извършват най-късно 7 дни преди датата за настаняване. След този срок се удържа неустойка в размер на една нощувка.

 

За програмите в чужбина

 

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще Ви потвърдим възможността резервацията да бъде направена. Резервацията се счита за окончателна потвърдена/направена след получаване на 50% авансово плащане от сумата по конкретната заявка в рамките на 24 часа. Доплащането се извършва не по-късно от 20 дни преди датата за отпътуване, срещу което получавате договор за организирано пътуване и всички необходими за пътуването документи. Промени и анулации на потвърдената резервация до 21 дни преди пътуването. 

При заявяване на промоционални оферти и оферти "Last minute" се заплаща 100% от сумата, дължима по резервацията. При отказ от пътуване, заявено с договор в "последния момент" - до 7 дни преди датата на отпътуването, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.